Буковель, водоспад Пробій, Львів: Карпати, “Новий Рік по-гуцульськи” (частина 4)

Україна, Карпати, Буковель

Наступного дня ми вже поверталися до Львова. Дорогою заїхали в найпопулярніший український гірськолижний курорт – Буковель. Тут дуже активно і багатолюдно взимку: усюди грає музика, довкола багато інструкторів з катання на лижах, всюди працюють снігові гармати, кафе та інші заклади харчування битком забиті голодними лижниками.

Для себе вирішили: сюди краще приїжджати кататися на лижах у лютому – ближче до закінчення сезону буде значно менше народу.

Україна, Карпати, Буковель

Україна, Карпати, Буковель

Україна, Карпати, Буковель

Далі ми заїхали в Яремче до водоспаду Пробій на річці Прут. Коля та я вже були біля нього – лише влітку. Взимку водоспад по-своєму прекрасний: покритий кромкою льоду, лише де-не-де прориваються бурхливі водні потоки, а сам він, ніби в сплячці, дрімає, але в той же час, чекаючи весняного тепла, щоб знову заграти в усій своїй силі і дивувати нас своєю неймовірною красою.

Україна, Карпати, Буковель

В Яремчі з давніх-давен працює величезний базарчик з безліччю сувенірів та різною Гуцульською атрибутикою. Тут на завершення нашої подорожі ми придбали для наших рідних маленькі сюрпризи.

Також обов’язково варто зайти до місцевого легендарного ресторану “Гуцульщина”.

Україна, Карпати, Яремче, ресторан Гуцульщина

З чуток знаємо, що він оригінальний не лише зовні, а й усередині. У його інтер’єрі присутні яскраві етнографічні гуцульські нотки, що робить його аутентичним.
Але будьте в курсі: може статися так, що в ньому не буде вільних місць і вам не вдасться потрапити туди. Але спробувати обов’язково варто! 😉

Декілька годин і ми вже у Львові.
Ще трохи погуляли, насолодилися вечірніми вогниками міста.

Україна, Львів

і повечеряли в одному з відомих кафе міста “Zenyk Mytnyk” (Адреса: Kostjushka St, 1). До речі, тут дуже смачні пиво та деруни, а також надзвичайно затишна атмосфера.

Україна, Львів, кафе Зеник Митник

Україна, Львів, кафе Зеник Митник

Приємне закінчення подорожі.
На цьому ставимо жирну крапку “.” 🙂

Україна, Львів, кафе Зеник Митник

Автор (с): Ірина Мельник
Фото (с): Микола Мельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.